Díjazás

A névadó szponzorok, a Joe's no Flats és az FLR jóvoltából ismét magas összdíjazású egyedi díjakkal készültünk - most kapaszkodj meg - több, mint 800 000 Ft összértékben adunk át nyereményeket a kerékpáros távok első helyezettjeinek!

A férfi rövid és hosszú táv abszolút legjobbjai 1-1 pár karbon talpú cipőt vihet haza, emellett természetesen gondoltunk a női 30 és 60 km-es távok abszolút legjobbjaira is 1-1 pár csúcs lábbelivel!

Lássuk milyen termékekről van szó!

Különböző szakágak élversenyzői is szívesen választják az FLR cipőit nemzetközi és hazai versenyeiken is!

FLR F-95X II MTB cipő

Az F-95X II az MTB kollekció topmodellje. Elit trail verseny cipőnek készült és az FLR kollekció legjobban illeszkedő, legkényelmesebb teljesítményorientált MTB cipője.

Az F-95X II M550 full karbon talppal rendelkezik, amely maximális erőátvitelt nyújt cserélhető talpmintázattal és kivehető tüskékkel. Ergonómikus talpbetéte biztosítja az optimális vérkeringést és csökkenti a zsibbadást. Varrás nélküli felsőrésze egyetlen darab megerősített, prémium mikroszálas anyagból készült, nylon háló betétekkel a tartósság és az extra szellőzés jegyében.

Az A-A17 Atop csat lehetővé teszi a precíz zárást egyetlen egyszerű tekeréssel. A két, egymástól független csat optimalizálja a zárást minden zónában, az első a bokát és a sarkat rögzíti és tartja a helyén, a második a láb boltozatot és a lábfej elülső részét.

Az F-95X II könnyedén a lábhoz állítható, ez pedig stabilitást, kiszámíthatóságot és tartósságot jelent, amely hozzájárul a kitűnő teljesítményhez kerékpározásról kerékpározásra.

Ajándék zoknival!

Megvásárolnád? Kattints és ugorj a termékhez!

FLR F-65 III

Tartósságra tervezve!

Az F-65 III tartós, lélegző és kényelmes, szintetikus felsőrésszel, valamint megerősített orr-résszel rendelkezik, amely megvédi a cipőt a sziklák és egyéb terepakadályoktól. Két tépőzárral és egy csattal rendelkezik a biztos zárás érdekében.

Az F-65 III az M250 MTB talppal rendelkezik a hatékony erőátvitel érdekében. Dual density talpmintázata fokozza a cipő tapadását a terepen anélkül, hogy veszélyeztetné a cipő tartósságát. Eltávolítható tüskéi hozzájárulnak a kiváló tapadáshoz télen vagy a cyclocross pályán is. A lábboltozat teljes hosszában alátámasztást nyújtó talpbetéte nem kopik ki, valamint jól párnázott nyelve segít a lábra nehezedő nyomás elosztásában és elnyeli a rezgéseket is.

Megvásárolnád? Kattints és ugorj a termékhez!

FLR Elite kerékpáros zokni

Ideális választás azoknak, akik maximális teljesítményt követelnek meg nem csak maguktól és felszerelésüktől, de ruházatuktól is minden nap. A nylon és elasztán keverék szárazon, kényelmesen és hűvösen tartja lábaidat, a lélegző felső rész pedig garantálja a szellőzést. Rövid és hosszú változatban is elérhető széles színválasztékban, hogy passzoljon a cipődhöz, kerékpárodhoz vagy sisakodhoz.

Megvásárolnád? Kattints és ugorj a termékhez!

Joe's No-Flats Super Sealant Tömítőfolyadék [125 ml]

A kerékpározás fejlődésével együtt hatalmas igény lépett fel a defektek számának csökkentésére. Ebben segít számodra a világ leghatékonyabb defektjavító és gátló folyadéka, Joe’s No-Flats terméke, amit akár belsővel akár a nélkül használod, defektjeid számának csökkenését fogja eredményezni.

Az eredeti LATEX alapú tömítőanyag, akár belsővel használod kerekeid , de tubeless és tubular rendszerekhez is.

Tökéletes tömítőanyag minden felhasználásra! Nem számít, hogy városban, terepen, sivatagban, sáros úton, országúti kerékpáron vagy mountain bike-on utazol, ez a folyadék tökéletesen elvégzi a munkáját. Kiválóan tömít menet közben is gyorsan 6 mm-es lyukakig. Apró gumiszemcséinek köszönhetően a javítás nem csak gyors lesz, hanem tartós is, így később nem kell bajlódnod a szereléssel. Könnyen használható, hiszen csak a szelepen keresztül a kerékbe kell juttatnod. Fontos, a felhasználás előtt alaposan rázd fel!

Ajánlott mennyiség 1 MTB kerékhez, belsővel vagy belső nélkül alkalmazva: 60-120 ml XC és CX külsőkhöz | 120-180 ml AM, FR és DH köpenyekhez (A 125 ml-es kiszerelés 1-2 kerék feltöltésére elegendő.)

CO2 kompatibilis!

Széles hőmérséklet (-20°C - 70°C) és nyomás tartománnyal használható (15psi - 100psi)

A hatékony defekt elleni védelem érdekében 3-12 havonta cseréld le a folyadékot a mennyiségtől és az időjárási körülményektől függően.

Megvásárolnád? Kattints és ugorj a termékhez!

Joe's No-Flats Eco gumi és váz ápoló

Védi, ápolja a kerékpár műanyag és gumi alkatrészeit. Gátolja a gumik öregedését és új kinézetet ad a guminak. Biztonságosan alkalmazható a műanyag, gumi, fém és mindenféle festett felületen. A váznak fényes, csillogó felületet ad és gátolja a szennyeződés megtapadását. Pumpás kivitel!

Figyelmeztetés: Tárcsafékre, fékbetétre vagy felnire nem kerülhet!

Megvásárolnád? Kattints és ugorj a termékhez!

Joe's No-Flats Bio-Degreaser

Fújd be és öblítsd le: vízzel lemosható, nagyhatású zsírtalanító. Tökéletesen tisztítja a hajtást: a láncot, a váltókat, a fogaskoszorút, a lánckerekeket és mindenféle ragadós, zsíros felületet mint például a motorok, szerszámok, sőt, az olajos foltok ellen is használhatod a padlón.

Nem károsítja a ruhádat, a legtöbb fajta gumit és műanyagot.

Figyelmeztetés: Tárcsafékre, fékbetétre vagy felnire nem kerülhet!

Megvásárolnád? Kattints és ugorj a termékhez!

Joe's No-Flats Premium Bicycle mikroszálas törlőkendő

Kiválóan alkalmas kerékpár tisztítására, por eltávolítására, vagy polírozásra. Add meg kerékpárodnak azt a szeretetet, amit megérdemel és ő továbbra is szeretni fog.

Puha, extra vastag, kiváló minőségű anyag, amely nem hagy nyomot a vázon.

Mosógépben mosható.

Mérete: 30x30 cm.

Megvásárolnád? Kattints és ugorj a termékhez!

Joe's No-Flats PTFE Dry Eco Nano Lube láncolaj [125 ml] és Joe's No-Flats PTFE Wet Eco Nano Lube láncolaj [125 ml]

Joe's No-Flats PTFE Dry Eco Nano legnagyobb hatékonyságú és környezetbarát lánckenőanyaga száraz körülményekhez.

Az Eurobike 2012 díjnyertes Eco-Nano kenőanyaga az egyetlen kenőanyag, amely ötvözi a nanotechnológiát Eco alapú anyagokkal.

Egyedülálló nanorészecskéket tartalmaz a kiváló súrlódáscsökkentés érdekében. Nincs zsíros lerakódás a láncon és a lánckerekeken. Vékony PTFE réteggel vonja be a láncot és a hajtást, így csökkentve a súrlódást és a kopást. Kitűnően eloszlik, a lánc minden részén kenést biztosítva. Tisztább, mint az általános kenőanyagok és nincs zsíros, olajos hatása. Vízbázisú - Környezetbarát. VOC mentes.

A Wet Eco Nano Lube, mely nedves körülményekhez ajánlott kiválóan tapad a fém alkatrészeken, tartós és vízálló, kifejezetten szélsőséges körülmények között is. Rendkívül ellenálló a vízzel és szennyeződésekkel szemben.

Megvásárolnád? Kattints és ugorj a termékhez!

Száraz körülményekhez valót keresel? Kattints és ugorj a Dry Eco Nano Lube láncolajhoz!