Díjazás

A névadó szponzor jóvoltából egyedi díjakkal készültünk, a rövid és hosszú táv abszolút legjobbjai közel 400 000 Ft értékű MAGURA termékeket nyernek!

Lássuk milyen termékekről van szó!

MAGURA MT5 PRO HIDRAULIKUS TÁRCSAFÉK SZETT + STORM HC 203/180

Belépő a nagy teljesítményű fékek világába. Ajánljuk szeretettel bringaparkokba, ösvényekre vagy a mindennapi városi kerékpározásokhoz. Az MT5 már évek óta híres kiváló fékerejéről verhetetlen áron. Megszelídíti a természet legerősebb erőit ...és még az olyan sztárokat is, mint Fabio Wibmer! A MAGURA most ennek a népszerű féknek a speciális változatát, az MT5 PRO-t mutatja be – egyujjas HC fékkarral és STORM HC tárcsákkal (203 mm/180 mm).

Radiális kialakítás – a radiális master kialakítás csökkenti a súrlódást és lehetővé teszi a kis/nagy áttételi arányokat. Ez csökkenti az átviteli veszteségeket, érzékenyebbé és könnyebben modulálhatóbbá teszi a féket. Master anyaga: Carbotecture.
Szimmetrikus fékkarokkal rendelkezik.
Az egy darabból kovácsolt 4 dugattyús féknyereg kiemelkedően nagy merevséggel rendelkezik. Ergonomikus teljesítmény – az egyujjas HC fékkar kényelmet, ergonómiát és erős fogási pontot kínál különféle kézméretekhez.
Kivételesen megbízható – az MT7-hez képest az MT5 megnövelt dugattyú-visszahúzása rendkívül megbízhatóvá teszi folyamatos használat során.

Fék tömege: 250 g | A tárcsák súlya: 140 g, 173 g

Felhasználása: Gravity, Downhill, Enduro, Trail, All Mountain, eMTB, eMobility, Dirt Jump

Csomag tartalma: első és hátsó MT5 Pro fék, 2 db Storm HC tárcsa (203 mm és 180 mm) [Adapter nem tartozék.]

MAGURA MT8 PRO HIDRAULIKUS TÁRCSAFÉK SZETT

Az új MT8 Pro vonzó áron ugyanolyan teljesítményt nyújt, mint a csúcskategóriás MT8 SL modell. Az 1-ujjas HC alumínium fékkar felszerelve kissé nehezebb, de az ára viszont viszonylag olcsó. CARBOTECTURE SL® - Versenyre fejlesztve: A Carbotecture SL® féktestnek köszönhetően az MT8 Pro igazán nemcsak könnyű, hanem rendkívül ellenálló a beágyazott szénszálaknak köszönhetően.
Szimmetrikus fékkarokkal rendelkezik.
Elegáns tervezés/kivitelezés - Az MT8 Pro egy darabból álló, kétdugattyús féknyerge kovácsolt alumíniumból készül. Ez a gyártási módszer rendkívüli merevséget ad a féknyeregnek és ezzel az MT8 Pro az egyik legerősebb és legkönnyebben modulálható fék a szegmensében.
Ár-teljesítmény - Az MT8 Pro rendelkezik "nagy testvére" minden jellemzőjével - de verhetetlen áron! Ideális alacsony költségvetésű versenyzők számára, akik emellett a lehető legjobb teljesítményre vágynak.

Súly: 225 g | Ajánlott féktárcsa: Storm SL.2 + HC / MDR-C + CL 160 / 180 / 203 mm | Ajánlott fékbetét típusa: 7.P

Felhasználás: trail, race, all mountain, marathon, cross-country, trekking

[A tárcsa és az adapter nem tartozék!]

MAGURA "HOHENURACH" ÉS ROTOR PÓLÓK

A már méltán ismert Maloja márkával karöltve készített számos ruházatuk 100%-ban organikus pamutból, vagy természetes tapintású szövetkeverékekből készül, így minden eddiginél kényelmesebb viseletet biztosít.

A póló nyomatok között szerepel a Hohenurach-kastély romjainak stilizált képe, amely Bad Urach híres nevezetessége. Hogy miért is Bad Urach? Ez a Sváb-hegy lábánál fekvő város az, ahol alapították a MAGURA-t.

Megvásárolnád? Kattints a képekre és ugorj a fékek termékoldalaira!