Díjazás

A névadó szponzor jóvoltából egyedi díjakkal készültünk, közel 568 000 Ft összértékű MET sisakok találnak majd gazdára!

Lássuk milyen termékekről van szó!

Trenta Mips

A Trenta Mips egy igazán stílusos, teljesítmény orientált, csúcs országútis sisak a legújabb biztonsági technológiával felszerelve. A sisak könnyű felépítésű, szinte alig észrevehető kerékpározás közben.

Megvásárolnád? Kattints IDE és ugorj a termék oldalára!

Estro Mips

A MET országúti sisakja, a figyelemreméltó ár-tulajdonság aránnyal rendelkező Estro Mips a MIPS rendszernek és a mélyebb sisakhéjnak köszönhetően megnövelt védelmet kínál, emiatt kiválóan alkalmas akár gravel és cyclocross kerékpározáshoz is. Ez a sokoldalú országúti sisak az egyik legkényelmesebb MET sisakok egyike, készen áll a leghosszabb kerékpáros napra is. A 26 szellőzőnyílással rendelkezik, amelyek közül 17 bemeneti és 9 kimeneti nyílás, mindegyik a belső, tervezett légcsatorna rendszerrel együttműködve biztosítja a maximális szellőzést.

Megvásárolnád? Kattints IDE és ugorj a termék oldalára!

Veleno Mips

Az új Veleno MIPS® a MET univerzális klasszisa - bármilyen kerékpáros stílusban is tekersz, ez a sisak tökéletes választás! Kiváló szellőzése mellett rendkívül kényelmes is. A napellenző minimalista és levehető. Eredetileg hegyi kerékpározáshoz született sportos kialakításával, de egyaránt aszfaltozott és kavicsos utakhoz is alkalmazkodik, melyet designja is tökéletesen tükröz. Veleno MIPS-nek sincsenek korlátai!

Tetszik? Kattints IDE és ugorj a MET termékekhez!

Veleno

A MET termékcsalád legsokoldalúbb sisakja, amely számos funkciójának köszönhetően egy mozdulattal hozzáférést biztosít a kerékpározás teljes világához. Eredetileg MTB-hez született sportos kialakításával, de egyaránt aszfaltozott és kavicsos utakhoz is alkalmazkodik. Biztonságot ad és tökéletesen véd az ösvényen, emellett könnyű és jól szellőző.

Megvásárolnád? Kattints IDE és ugorj a termék oldalára!

Crackerjack

A márka legnépszerűbb gyereksisakja, melyt ugyanolyan szigorú tesztelésekkel és specifikációkkal fejlesztették, mint felnőtt fejvédőiket. Különösen hangsúlyt fektettek a védelemre, a tartósságra, a kényelemre, illeszkedésre és a stílusra.

Megvásárolnád? Kattints IDE és ugorj a termék oldalára!