Díjazás

A névadó szponzor jóvoltából egyedi díjakkal készültünk, a leggyorsabbak közel 500 000 Ft összértékű WTB termékeket nyernek!

Lássuk milyen termékekről van szó!

SL8 nyereg [titánium, közepes]

Az SL8 nyereg hihetetlen kényelmet biztosít egy minimalista, karcsú csomagolásban.

Ultrakönnyű titánsínekkel ellátott, elegáns, enyhén ívelt formájú nyereg, amely újradefiniálja, mekkora kényelmet lehet elérni ilyen kis tömeggel. A titán sínek közel olyan könnyűek, mint a karbon, képesek hajlítani anélkül, hogy elveszítenék a szerkezeti integritást, így kiváló alapanyag a nyeregsínekhez.

Terepen, murvás utakon, ösvényeken és még a cyclocross versenyeken is tagadhatatlanul magas kényelmet és nagyszerű teljesítményt nyújt – minimalista és vékony kialakítása ellenére.

Az összes WTB nyergen megtalálható Love Channelnek egy nagyon fontos feladata van: megvédi tested kényes részeit a nem kívánt nyomástól. A központi mélyedés lágyszöveti megkönnyebbülést biztosít anélkül, hogy feláldozná a nyereg szerkezeti integritását.

A WTB összes csúcsmodelljén megtalálható egy sűrű párnázás, amely drámaian csökkenti a nyereg súlyát. Ez a DNS párnázás, amely kiváló memóriatulajdonságokkal is rendelkezik, így megfelel a saját egyéni anatómiádnak.

Megvásárolnád? Kattints IDE és ugorj a termék oldalára!

DEVA nyereg [cro-mo, közepes]

A WTB történetének legkedveltebb nyergei közé tartozik. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a női formának, pompás virágok és rózsaszín pillangók nélkül. Elég kényelmes ahhoz, hogy még a legférfiasabb férfiak is képesek legyenek túlnézni a nőkre koncentráló címkén. (Jól látod, férfiak is előszeretettel választják ezt a modellt!)

A HLX párnázás plüssebb, mint a DNS párna és 30%-al több ütést nyel el, mint a poliuretán. Szeretnél egy nyerget, ami olyan mint egy memóriahabos matrac? Ne keress tovább. :)

A Flex-Tuned héj a kényelmes rugalmasság és a szilárd hatékonyság kivételes keverékével büszkélkedhet. Nem olyan rugalmas, mint a Soft-Shell és nem olyan merev, mint a Carbon Composite Shell, a Flex-Tuned nyergek olyan komfortot és örömöt biztosítanak, amely ideális a legtöbb kerékpáros számára.

Az összes WTB nyergen megtalálható Love Channelnek egy nagyon fontos feladata van: megvédi tested kényes részeit a nem kívánt nyomástól. A központi mélyedés lágyszöveti megkönnyebbülést biztosít anélkül, hogy feláldozná a nyereg szerkezeti integritását.

Megvásárolnád? Kattints IDE és ugorj a termék oldalára!

Nano TCS Light Fast Rolling hajtogatható 29" gumiköpeny [fekete, 2.1]

Tudtad, hogy a világon elsőként 29"-es gumiabroncsot a WTB dobott piacra 1999-ben? Bizony, méghozzá a Nano 2.1-t! Fontos megjegyeznünk azt is, hogy a WTB TCS, azaz tubeless ready rendszere 2009-ben forradalmasította a felniket és abroncsokat.

A Nano az ikonikus futófelület-mintázatot és a bevált tömlő nélküli technológiát egyesíti, hogy egy jól lekerekített abroncsot hozzon létre, melyet távolságok megtételére terveztek. Kitűnő választás állóképességi versenyekhez és túrákhoz.

A Nano összes bütyke ismétlődő V-mintázatú - melyet a V alakzatban repülő madarak ihlettek - a hatékonyság javítása érdekében. Míg az egyenletes gombtávolság hihetetlenül gyorssá és hatékonnyá teszi, a gombok magassága tapadást biztosít pedálozás és/vagy fékezés közben, laza felületeken. Ez biztosítja, hogy a Nano mindig gyors, de magabiztos is legyen, amikor szükséged van rá.

A kettős DNS (Dual DNS) a hatékonyság, a tapadás és a tartósság tökéletes keveréke. A futófelület középvonala szilárdabb gumikeverékkel rendelkezik, amely gyorsabb gördüléssel és nagyobb tartóssággal büszkélkedhet, míg az oldalsó gombok lágyabb, lassabban visszapattanó gumiból készülnek, amely javítja az irányítást és a tapadást.

Tetszik? Kattints IDE és ugorj a termékekhez!

WTB TCS 2.0 Tömítőfolyadék

A legjobb megoldás a max. 6 mm-es defektek gyors és tartós javítására.

Alacsony (-9,4°C) hőmérsékleten is biztonságosan használható.

WTB TCS és egyéb "Tubeless Ready" rendszerekhez tervezett defektmentesítő folyadék, mely használható belsős, szingós és hagyományos tubeless rendszerekhez is.

A TCS (Tubeless Compatible System) egy szabványosított tubeless felni/gumiabroncs rendszer, melyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a nemzetközi ETRTO szabványoknak és a rendelkezésre álló legmegbízhatóbb tubeless (belső nélküli) rendszert biztosítsa.

Megvásárolnád? Kattints IDE és ugorj a termékekhez!

WTB Logo MTB sárvédő

Nem csak jól mutat a kerékpáron, de abszolút hasznos is saras és nedves időben!

Könnyű tömegű, egyszerűen fel- és levehető, de a legfőbb tulajdonsága, hogy látásod tökéletesen sármentesen tartja, így zavartalanul összpontosíthatsz az előtted álló útra. Hidd el, nem fogsz csalódni benne!

Megvásárolnád? Kattints IDE és ugorj a termékekhez!

WTB transparent kulacs

Könnyen tisztítható kulacs mely BPA mentes, antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező műanyagból készült.

Mi jellemzi még? A nagy méretű szelep és könnyű összenyomhatóság, illetve hogy még akár mosógépben is moshatod! :)

Megvásárolnád? Kattints IDE és ugorj a termékekhez!

WTB pólók

Az eseményen kétféle pólót is kiosztunk a nyertesek között. Egy zöld alapon WTB farkasost, illetve egy fekete alapon WTB logóst. :)

Bármelyiket is kaparintsd meg, biztos lehetsz benne, hogy minőségi és egyedi póló tulajdonosa leszel.

Hogy is mondják...kötelező darab!

Megvásárolnád? Dobj nekünk egy emailt ezzel kapcsolatban: info kukac ebike pont hu