Támogatónk: ebike.hu

A 2023-as MTB és Terepfutó Challenge sorozat támogatója az eBIKE.hu webshop. Nem vagyunk az az önfényező csapat, szóval ezt a részt a legnehezebb megírnunk, de végül is nem baj, ha kicsit megismertek minket, kik is vagyunk.

Az eBIKE.hu 2004-ben indult webshop, azaz immár 18 éve vagyunk jelen az akkor még igencsak kezdetleges online térben. Kijelenthetjük, szakmailag az egyik legkomolyabb háttérrel rendelkező áruház vagyunk, az azóta alakult webáruházak jellemzően az általunk kitaposott úton jöttek utánunk, de az élet ilyen.. :) Igyekszünk továbbra is utat mutatni! ;)

Mindig is célunk volt a lehetető legjobb minőségű kerékpározást biztosítani számotokra, ami nem csak olcsóbb termékeket és (szerelési, illetve szállítási) szolgáltatásokat jelent, hanem azt is, hogy folyamatosan képezzük magunkat, nyitottak vagyunk a legújabb technológiákra, ügyfélszolgálatunk pedig az általános kérdések mellett, mindent megtesz, hogy a legelvetemültebb kérdésekre is válasszal szolgáljon.

A kezdetektől fogva célunk volt a versenyzés és ezáltal az utánpótlás támogatása. Nem csupán csapatokat, de akár egyéneket is szívesen támogattuk, emellett persze rendezvényeket is: évekig versenyezhettetek a Vitalitás SE által rendezett eBIKE kupákon és mostanában az utánpótlás nevelés "önkéntes inkubátora"-ként működő Superior MTB Racing Team rendezvényeit is teljes mellszélességgel támogatjuk!

Ezek vagyunk mi!