Támogatónk

A kerékpáros cipő minden bringás felszerelésének alapvető része, hiszen ez jelenti a kapcsolatot a lábaid és a pedál között, általuk eggyé válhatsz a kerékpárral, ez pedig nagyobb hatékonyságot és sebességet eredményez.

Akár elit versenyző vagy, akinek minden másodperc számít, profi versenyző, aki pedálcsapást és wattokat mér, vagy városi kerékpáros, aki munkába jár, a teljesítményedet közvetlenül meghatározza a cipőd. Kezd a kerékpározást "jobb" lábbal, válassz FLR cipőt!

Az FLR-t szenvedélyes kerékpárosok alapították, akik lehetőséget szerettek volna adni minden kerékpárosnak, hogy elérjék a céljaikat. Minden egyes cipőt profi kerékpárosokkal együttműködve fejlesztettek. Tapasztalataikat felhasználták a tervezés, a technológiák fejlesztése és az alapanyagok kiválasztása során, hogy maximális kényelmet és teljesítményt nyújtsanak.

Az FLR kollekciót arra tervezték, hogy lehetővé tegye számodra a maximális erőátvitelt a kényelem veszélyeztetése nélkül.

Különböző szakágak élversenyzői is szívesen választják az FLR cipőit nemzetközi és hazai versenyeiken is!

Az FLR MTB kollekciója: Profik tervezték, tesztelték és választották ezeket a termékeket az elit terepteljesítmény érdekében.

Tartósság minden terepen, kiemelkedő kényelem az XC versenyeken és a masszív terepen való közlekedésben.