Támogatónk: MET

„A holnap designja a ma kerékpárosának”

A MET munkatársai minden energiájukat egyetlen, de tényleg csak egyetlen dologba fektetik: a legjobb kerékpáros sisak megalkotásába.Céltudatos összpontosítással innovatív termékeket készítenek, amelyek teljesítménye, minősége, biztonsága és stílusa páratlan.

A kerékpározás a vérükben van! Főhadiszállásuk a Comói-tó és az olasz Alpok megszentelt csúcsai között fészkel, mely a kerékpározás mekkája és az Ő mindennapi inspirációik. Noha sok hely van, amely a kerékpározás spirituális otthonának vallja magát, de kevés helyen van olyan a sportnak szentelt kápolna és védőszentje, mint például Madonna Del Ghisallónknak. Ott, a hegyekben tervezik és tesztelik minden terméküket, az utakon, a pályákon és a házon belüli műszaki kutatóhelyükön is.

Nem véletlen, hogy a MET márkát mindig is olyan értékekkel társították, amelyek meghatározzák alpesi örökségét: hatékonyság, odafigyelés a részletekre, teljesítmény, kifinomult esztétika és fenntartható fejlődés. Olasz gyökereik minden tevékenységükben nyilvánvalóak.

Tekintsd meg a MET kínálatát weboldalunkon!