Támogatónk: WTB

A WTB-t 1982-ben alapították Kaliforniában azáltal az igény által vezérelve, hogy tartós és megbízható MTB specifikus kiegészítőket alkossanak. Akkoriban az MTB új és még csak rügyező sport volt, a bringák pedig nem voltak másik, mint összetákolt furcsaságok... A WTB csapatát azonban elbűvölték a földutak, a vad csapások, így tartósabb és funkcionálisabb kiegészítőket kezdtek készíteni saját maguk számára. A helyi kerékpárgyártók hamarosan elkezdték a magas minőségű WTB termékekkel szerelni a bringáikat, így a WTB csapata képes volt szenvedélyét sikeres vállalkozássá alakítani.

Ma a WTB egy globális vállalat, innovatív termékeit a hobbi kerékpározástól az elit versenyzésig szerte a világon használják. A WTB öröksége ugyan az MTB kerékpározásban gyökerezik, a legújabb trendek úttörőjeként az elmúlt években bemutatták a Road Plus és az Adventure Road gumikat, valamint számos gravel köpenyt, de az egyre felkapottabb All Mountain/Enduro/eMTB piacon elterjedt pluszos gumik is megtalálhatóak.

A több szélességben és párnázottsággal kapható nyergeik standardnak számítanak, ha a tökéletesen hozzád illőt keresed. A Padlok markolatok tökéletesítik a kerékpáros és kerékpárja közötti kapcsolatot egyedülálló kényelmükkel.

Tudtad, hogy a WTB támogatja a női kerékpárosokat is? A She Shreds "mozgalmuk" alatt szendvedélyes kerékpárosok mentorálnak tini lányokat, akikből várhatóan sokan kinevelődnek, mint a versenyzők következő generációja.

2020-ban Mark Weir MTB legenda elindította a WTB Dirt Apprentice nevű programját.A program arra összpontosít, hogy megtanítsa a gyerekeket hogyan építsenek fenntartható ösvényeket, miközben egyidejűleg kivonják őket a számítógépek és telefonok karmai alól.

+1 Ezt figyeld! A WTB bónuszt ad a WTB dolgozók fizetése mellé, ha kerékpárral járnak dolgozni. Azért ez elég menő, nem igaz? :)

Tekintsd meg a WTB kínálatát!