Támogatónk: WTB

A WTB-t 1982-ben alapították Kaliforniában azáltal az igény által vezérelve, hogy tartós és megbízható MTB specifikus kiegészítőket alkossanak. Akkoriban az MTB új és még csak rügyező sport volt, a bringák pedig nem voltak másik, mint összetákolt furcsaságok... A WTB csapatát azonban elbűvölték a földutak, a vad csapások, így tartósabb és funkcionálisabb kiegészítőket kezdtek készíteni saját maguk számára. A helyi kerékpárgyártók hamarosan elkezdték a magas minőségű WTB termékekkel szerelni a bringáikat, így a WTB csapata képes volt szenvedélyét sikeres vállalkozássá alakítani.

Ma a WTB egy globális vállalat, innovatív termékeit a hobbi kerékpározástól az elit versenyzésig szerte a világon használják. A WTB öröksége ugyan az MTB kerékpározásban gyökerezik, a legújabb trendek úttörőjeként az elmúlt években bemutatták a Road Plus és az Adventure Road gumikat, valamint számos gravel köpenyt, de az egyre felkapottabb All Mountain/Enduro/eMTB piacon elterjedt pluszos gumik is megtalálhatóak.

A több szélességben és párnázottsággal kapható nyergeik standardnak számítanak, ha a tökéletesen hozzád illőt keresed. A Padlok markolatok tökéletesítik a kerékpáros és kerékpárja közötti kapcsolatot egyedülálló kényelmükkel.

Tekintsd meg a WTB kínálatát!